Elke kookshow heeft een kerstspecial, dus ook die van ons. Dumpert Eten met Nick in een zelfgemaakt cranberry sausje. Dé kookshow waarin allerlei culinaire oplossingen worden geserveerd voor jonge mannen die geen flauw idee hebben wat te koken tijdens de kerstdagen.

Een kerstdiner op tafel zetten is niet zomaar iets. Het gaat hier echt om de champions league van het koken. Hoe krijg je dat voor elkaar zonder enige ervaring in de keuken? Nick Toet, ook wel de mannelijke tegenhanger van Rens Kroes, to the rescue. Geen onmogelijke gerechten waar je twee dagen voor in de keuken staat, gewoon no nonense lekker eten.

Voor welke kerstproblemen gaat Nick de oplossing bedenken? Een paar voorbeelden. De eerste kerst met je gloednieuwe schoonouders. Ze twijfelen nog een beetje of je wel de juiste partij bent voor hun geliefde dochter. Dan wil je indruk maken. Dankzij koken met Nick zet je in no time een volledig driegangenmenu op tafel. Wezen stappen met kerstnacht en een vaasje te veel weggetikt? Een kerstontbijt vol koolhydraten, vet en zout werkt die kerstkater in no-time de deur uit. En tot slot, de eerste kerst zonder de liefde van je leven. ‘Last Christmas’ op repeat, de kerstboom ligt al in de haard te fikken en je wil eigenlijk alleen maar keihard janken. Nick haalt alles uit de kast zodat jij je verdriet weg kan eten.

Waarin verschilt Dumpert Eten van andere kookshows? Ten eerste is het een daverend succes binnen een doelgroep waarvan je nou niet 1, 2, 3 verwacht dat deze graag kijkt naar een bebaarde gast die in een pan staat te roeren. De eerste pilot-aflevering van Dumpert Eten (online sinds 5/7) is tot nu toe al ruim 675.000 keer gezien! Daarnaast profiteert de show natuurlijk rijkelijk mee van het succes van Dumpert.

Adverteren in Dumpert Eten? Vinden we leuk. Neem hier contact op met onze salestoppers.