Content is key, dat weet NewsMedia als geen ander. Onze redacties hebben elk een unieke manier van content creëren. Zo zijn we in staat een campagne te ontwerpen die perfect aansluit bij uw merk. Van video tot creative storytelling; we are the king of content.

NewsMedia kent uw doelgroep door en door. Sterker nog, wij zíjn uw doelgroep. Wij weten precies wat de millennial wil zien en hoe we op een luchtige en eigentijdse manier met uw doelgroep kunnen communiceren. Redactionele kennis, over de jaren heen verzameld, wordt ingezet om tot een eindresultaat te komen waar uw kritische en moeilijk bereikbare doelgroep graag naar wil kijken. Onze redacties vinden altijd een manier om uw merk op een natuurlijk manier te integreren in onze content. Een video, artikel of social post gemaakt door de redactie van een van onze titels, speciaal voor uw merk. U roept, wij maken.

Creative storytelling

Uw merknaam in een artikel dat door uw doelgroep wordt gelezen, geliked en gedeeld. Wat wilt u nog meer? Speciaal voor uw merk creëert Upcoming listicles en quizzes die zo leuk zijn dat de lezer ze gegarandeerd deelt met het world wide web. Want sharing, is caring.

Second post

Gesponsorde content, in de vorm van een ingezonden bericht, die perfect past tussen de reguliere content op Autobahn of DasKapital. Uiteraard geproduceerd door één van onze redacties. U hoeft alleen maar een plaatje, video of moraal van het verhaal aan te leveren en wij doen de rest.

Video

Ruimte voor beeld, geluid én emotie. Geschikt voor ieder medium. Perfect inzetbaar voor het reviewen van producten.
Need we say more? Bekijk de mogelijkheden voor maatwerkvideo hierrrr.

Ook interesse in een maatwerk productie? Neem dan hier contact met ons op!