De consoles zijn afgestoft, de vingers gekraakt en het nieuwe decor staat klaar. Vanaf eind september is het dan eindelijk zover, Dumperts eigen gameshow. Gepresenteerd door niemand minder dan onze eigen onverslaanbare René van Leeuwen.

Games & Gadgets
Vanuit een splinternieuwe studio worden wekelijks de nieuwste releases gespeeld. FIFA18, Call of Duty WWII en Need for Speed: Payback; er is voor elk wel wat wils. Naast een ouderwets potje gamen is er ook plaats voor de nieuwste trends en gadgets op gamegebied, zo wordt er in één van de afleveringen bijvoorbeeld uitgebreid aandacht besteed aan de mogelijkheden van Playstation Virtual Reality.

Multiplayer
Gamen doe je natuurlijk niet alleen. Verschillende gasten zullen de revue passeren en de strijd aan gaan met René. Zo krijgt hij, om de spanning wat op te hogen, bijvoorbeeld gezelschap van vrouwelijke gamer EsileJoy. Girls én gamen, wat wil een man nog meer?

Reaguurders
Dat er bij het Dumpert-publiek behoefte is aan een gameshow is duidelijk. Een recent doelgroeponderzoek wijst bijvoorbeeld uit dat 40% van onze reaguurders vooral gamecontent bekijkt op Youtube. Ook het enorme succes van de Dumpert-liveshow ‘VrijMiGamen’ heeft ervoor gezorgd dat we het gamen bij Dumpert naar een hoger niveau gaan brengen. Ons publiek bestaat voor een groot deel uit gamers, deze willen we natuurlijk graag bedienen met passende content!

Lijkt onze gameshow interessant voor uw merk? Dat horen we graag! Neem contact op met ons salesteam via ons contactformulier.