De reaguurders hebben er lang op gewacht en vooral veel om gezeurd maar 4 oktober was het dan eindelijk zo ver: DumpertReeten 101. 

Na Dumpertreeten 100 is er veel gespeculeerd over het mogelijke einde van Dumpertreeten. De angst dat dit dan echt de laatste aflevering van de veelbekeken show was, zat er bij veel reaguurders diep in. Maar niets bleek minder waar toen op 27 september de aankondiging van Dumpertreeten 101 werd geüpload.

Achter de schermen is er in de afgelopen maanden hard gewerkt aan een verbeterd concept van Dumpertreeten. En tuurlijk; wat al goed is hoef je in principe niet  aan te passen, maar een paar kleine vernieuwingen waren toch welkom. Zo is er een gloednieuw decor en wordt er vanaf nu gefilmd met meerdere camera’s. De grootste verandering zit in het afscheid van Quid. Waar voorheen het dynamische Dumpert duo alles samen presenteerden, moet René het nu in zijn eentje zien te rooien. Gelukkig is er nog altijd ruimte voor gasten, met deze week niemand minder dan reeter van het eerste uur Maxim Hartman. Aan de basis is  verder niks veranderd. Het Reeten, de nodeloze mondelijke toelichtingen en natuurlijk de reaguurdersronde; it’s all in there.

Nieuwsgierig geworden? Maak uzelf comfortabel, pak er desnoods wat popcorn bij, want hier is hij: Dumpertreeten 101.

Lijkt adverteren in Dumpertreeten wat voor uw merk? Horen we graag! Neem hier contact met ons op.