Het gaat lekker met het nummer 1 platform voor al uw auto- en mobiliteitsnieuws. Maar liefst 1,5 miljoen unieke bezoekers bezochten vorige maand Autobahn.eu. En wat ons betreft is de finishlijn nog lang niet in zicht.

Twee overwinningen voor Max, contractverlenging bij Red Bull Racing en een nieuw boetelijstje voor 2017. Zomaar wat onderwerpen die vorige maand massaal de aandacht kregen van ons publiek, resulterend in een nieuw record voor het nog maar anderhalf jaar jonge Autobahn.eu. In de maand oktober verwelkomden Autobahn.eu en autobahn.eu/max33 in totaal ruim 1,5 miljoen unieke bezoekers, samen goed voor 6 miljoen pageviews. Ook de rijtesten gaan als een speer, met een review van zowel de Seat Arona als van de Volkwagen T-roc.

Autobahn.eu staat garant voor een dagelijks verse portie automotive entertainment op je beeldscherm. Van de nieuwste Tesla tot weer een spetterende inhaalactie van Max, Autobahn.eu houdt je op te hoogte van al het laatste autonieuws.

Wij racen verder naar de 2 miljoen, uw merk laten meeliften met ons succes? Stuur een mailtje naar het salesteam en bekijk met ons de mogelijkheden.


AutobahnTV: Giedo test de ASTON MARTIN DB11