Bij Upcoming wordt content gecreëerd door de millennial, voor de millennial. En hoe spreek je deze moeilijk bereikbare doelgroep nou beter aan dan met een leuke, korte video? Precies. Daarom vanaf nu: social video’s op upcoming.nl.

Wondermiddel
Het is voor ons al lang geen geheim meer dat video veruit de beste manier is om de millennial te bereiken. Hoge engagement, veel bereik, multi-inzetbaar, interactief… Moeten we nog even doorgaan? Na jarenlange ervaring in het creëren van videocontent waar de millennial nog altijd graag naar blijft kijken weten we inmiddels precies wat werkt én wat niet werkt.

Social Video
Ook op Upcoming is video nu eindelijk een mogelijkheid. In combinatie met redactionele creativiteit en verregaande data-analyes van het upcoming team wordt de boodschap van uw merk moeiteloos vertaald in een korte social video. Neem deze fantastische video over worstenbroodjestaart als voorbeeld, wie wil dat nou niet zien?

Upcoming
Upcoming is het leidende, toonaagevende contentplatform voor millennials in Nederland. Slimme algoritmes detecteren onderwerpen die de potentie hebben om viraal te gaan, de redactie zet deze vervolgens om in lijstjes, quizzen én social video’s die zo leuk zijn dat iedereen ze met de elkaar en de wereld wil delen.

Interesse in zo’n social video? Neem dan vooral contact op met onze sales!