Dumpert is inmiddels uitgegroeid tot het grootste videoplatform van Nederland. Jarenlange ervaring in het bedenken, produceren en verspreiden van video heeft ervoor gezorgd dat we precies weten hoe, wanneer en vooral waarmee we uw doelgroep het beste aan kunnen spreken. Op het gebied van video hebben wij verschillende mogelijkheden die ingezet kunnen worden om uw product bij de doelgroep onder de aandacht te brengen.

Videoseeding

Videoseeding is het promoten van een branded video tussen reguliere content op Dumpert. Het inzetten van videoseeding draagt in korte tijd bij aan het realiseren van veel bereik onder de doelgroep en is op elk moment inzetbaar voor het geven van een extra boost op uw video. Dus ook op kerstavond, wanneer net de kalkoen wordt aangesneden.

Maatwerk

Wij weten wat uw doelgroep wil zien. Door middel van een gekke, grappige, leuke of interessante video zetten wij uw merk op de kaart. Dankzij de redactionele kennis die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd vinden we altijd een manier om uw merk te integreren in een van onze succesvolle concepten als ‘DumpertReeten’, ‘DumpertTv’ en ‘Koken met Nick’. Of heeft u zelf misschien een goed idee? Laat het ons weten en wij kijken wat we hiermee kunnen doen!

Pre-roll

Video’s op Dumpert halen makkelijk 200.000 views en úw merk kan hieraan voorafgaan. Het inzetten van pre-rolls zorgt voor een gegarandeerd groot bereik en brengt uw product onder de aandacht  bij de juiste doelgroep. Het enige wat u hoeft te doen is een video aanleveren, wij doen de rest.

Dumpert filmt je werkplek: ME

 

Meer weten over de opties voor video? Neem dan hier contact met ons op!